Δευτέρα 25 Μάιος 2020 10:15      

O Πολιτιστικός Σύλλογος Εντοπίων Νέας Εφέσσου "Το Στουπί" στηρίζει τα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εντοπίων Νέας Εφέσσου «Το Στουπί» δια του Προέδρου του, κυρίου Αθανασίου Παπαθεοχάρη, παρέδωσε στον εκπρόσωπο του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ κ. Νίκο Παπαδόπουλο τρόφιμα για την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων.

Πριν περίπου 1 μήνα ζητήθηκε από τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ να  φέρει το κουτί τροφίμων του στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Στουπί» στη Νέα Έφεσσο, προκειμένου φίλοι και μέλη του συλλόγου να στηρίξουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα υποστηριζόμενα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.

Με χαρά λοιπόν ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα αγάπης και βοήθειας και χθες μας δόθηκαν τα τρόφιμα τα οποία θα στηρίξουν έμπρακτα τις υποστηριζόμενες οικογένειές μας.

Θέλουμε λοιπόν εκ μέρους του Δ.Σ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ να ευχαριστήσουμε θερμά το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Στουπί» και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Παπαθεοχάρη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ αλλά και τους φίλους, για την προσφορά  τους αυτή και ευχόμαστε η πρωτοβουλία τους να βρει και άλλους μιμητές!

Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ» ΒΕΝΙΑΜΙΝ τράπεζα τροφίμων

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top