Παρασκευή 24 Μάιος 2019 11:47      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σταμάτιος Κριμιζής, παγκοσμίου εμβέλειας διαστημικός επιστήμονας της NASA, στην Κατερίνη!

Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ ) του νομού Πιερίας, μετά από τρία χρόνια προσπάθειας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:30π.μ. θα τιμήσει την πόλη μας με μία ομιλία ο Ακαδημαϊκός κ. Σταμάτιος Κριμιζής στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη».

Η ομιλία έχει θέμα: « Ταξίδι στο Ηλιακό Σύστημα: Πενήντα τέσσερα Χρόνια επί τόπου Εξερεύνησης των Πλανητών».

Ο Σταμάτιος Κριμιζής είναι παγκοσμίου εμβέλειας διαστημικός επιστήμονας. Είναι επικεφαλής ερευνητικών ομάδων σε διάφορες αποστολές της NASA, όπως των Διαστημικών Αποστολών Voyager, την αποστολή του Cassini-Huygens στον Κρόνο και τον Τιτάνα….

Η εκδήλωση είναι κυρίως για τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων. Όσοι όμως επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 23510 45 145 ή να στείλουν e-mail με το όνομα-τηλέφωνο τους στη διεύθυνση ekfekate@sch.gr ή να συμπληρώσουν την φόρμα πατώντας εδώ (για αυτούς που έχουν την ανακοίνωση ηλεκτρονικά) μέχρι 25-2-2019.

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του ΕΚΦΕ Πιερίας του Πλανηταρίου Θεσσαλονίκης (Noesis), της Ένωσης Χημικών Μακεδονίας και του Συνδέσμου Χημικών Βορ. Ελλάδος.

Την παραμονή Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στις 18:00μ.μ. θα δοθεί ακόμη μια διάλεξη στο Πλανηταρίο Θεσσαλονίκης με θέμα: «Η 41χρονη Οδύσσεια των Voyagers και η Μελλοντική Εξερεύνηση του Διαστρικού Χώρου με το Interstellar Probe».

Όσοι ενδιαφέρονται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσουν και αυτήν την ομιλία θα πρέπει, επίσης, να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 23510 45 145 ή να στείλουν e-mail με το όνομα-τηλέφωνο τους στη διεύθυνση ekfekate@sch.gr ή να συμπληρώσουν την φόρμα πατώντας εδώ (για αυτούς που έχουν την ανακοίνωση ηλεκτρονικά) μέχρι 25-2-2019.

εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top