Παρασκευή 10 Απρ 2020 2:45      

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Αστυνομικής Διεύθυνση Πιερίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών για σήμερα Σάββατο

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνση Πιερίας

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στην Κοιλάδα των Τεμπών και την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο 16ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Λάρισας –Αγιάς, διασταύρωση Αγίου Νικολάου, σήμερα Σάββατο (20-02- 2016) και κατά τις ώρες 18:30-20:30.

Αποφασίζουμε :

Α. Την εν μέρει τροποποίηση της ανωτέρω (γ) σχετικής απόφασης μας και την απαγόρευση της κυκλοφορίας των Ι.Χ.Ε. και των φορτηγών μέχρι 3,5 τόνους, που κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.) που αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, από την Χ/Θ 474+500 (Α/Κ Κλειδίου Ημαθίας) μέχρι την Χ/Θ 393+300 (Προ διοδίων Πυργετού Λαρίσης) σήμερα Σάββατο (20-02-2016) και από ώρα 17:00 και όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Β. Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως εξής:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

1. Όλα τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους που προέρχονται από Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης (Α/Κ Κορινού Χ/Θ 445+500) (Π.Α.Θ.Ε.) προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Π.Ε.Ο. Κατερίνης/Θεσσαλονίκης- Περιφερειακή οδός Κατερίνης (Ν. Πλαστήρα)- Ε.Ο. Κατερίνης/Ελασσόνας – Συρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης ως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, απ’ όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

2. Όλα τα οχήματα που θα προέρχονται από Κατερίνη – Πλαταμώνα, θα κατευθύνονται προς Κατερίνη, στον Α/Κ Κορινού (Χ/Θ 445+500) και εν συνεχεία θα ακολουθούν την παραπάνω διαδρομή. Όσα εισέλθουν στην περιοχή ευθύνης της Δ.Α. Λάρισας, θα αναστρέφονται από τον Α/Κ Αιγάνης και εν συνεχεία, επίσης μέσω Κατερίνης στον Α/Κ Κορινού, θα εκτρέπονται κατάλληλα.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

3. Όλα τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους που προέρχονται από Ελασσόνα θα κατευθύνονται από Αγ. Δημήτριο προς Θεσσαλονίκη, μέσω της Ε.Ο. Ελασσόνας/Κατερίνης - Περιφερειακή οδός Κατερίνης (Ν. Πλαστήρα) - Π.Ε.Ο. Κατερίνης/Θεσσαλονίκης ως τον ανισόπεδο κόμβο Κορινού – Πιερίας Φ/Θ 445+000 (Π.Α.Θ.Ε.), απ’ όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο της Π.Α.Θ.Ε.

 

Ο Διευθυντής

Αθανάσιος Μαντζούκας

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

 

Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας Αγρότες Μπλόκα Αγροτικά μπλόκα
Scroll to Top