Δευτέρα 21 Σεπ 2020 16:04      

Οι Πόρροι είναι πανέμορφοι...

Οι Πόρροι είναι πανέμορφοι, όσο κι αν η διαπίστωση αποτελεί κοινοτυπία. Ο χρόνος για να φτάσει κανείς από την Κατερίνη, είναι μόνο 20 λεπτά. Υπάρχουν βέβαια τα διόδια που η λεόντειος σύμβαση με την Αυτοκινητόδρομος υποχρεώνει τους Κατερινιώτες να πληρώνουν κόστος διέλευσης μέσα στον ίδιο το Νομό τους.

Η όποια περιγραφή της εικόνας που αντικρίζει κανείς από την παραλία δεν μπορεί να συλλάβει την ομορφιά του κάτω Ολύμπου. Το πράσινο ακουμπά το γαλάζιο της θάλασσας. Η ευθεία ακτογραμμή γαληνεύει την ψυχή και το Αιγαίο απλώνεται μπροστά σου ανεμπόδιστα.

Η κωμόπολη με τους τετραγωνισμένους χώρους και τις μεγάλες οδούς εξελίσσεται. Και μπορούμε να πούμε ότι είναι περιποιημένη και καθαρή. Τα πάρκα είναι φρεσκοκουρεμένα, οι δρόμοι χωρίς τα ενοχλητικά σκουπίδια.

Κάθε γωνιά της Πιερίας είναι πανέμορφη. Στο διάβα για τη Νότια Πιερία πολλές ακτές σε σταματούν και σε πλανεύουν. Γι αυτό είναι δικαιολογημένο το παράπονο των επιχειρηματιών στους Πόρρους που λένε ότι οι Κατερινιώτες δεν επιλέγουν την δική τους ακτή.

Σ’ αυτή την απέραντη ακτή κυριαρχεί το spot Evilion. Τόσο η ιδιαιτερότητα του τοπίου όσο και ο χαρισματικός χώρος αξίζουν τον κόπο για μια μικρή υπέρβαση χρόνου. Η ακτή με την αμμουδιά της φιλοξενεί άνετα μικρά παιδιά και η εξυπηρέτηση είναι υποδειγματική. Βάλτε το Evilion στο καλοκαιρινό σας πρόγραμμα και απολαύστε μια άλλη ακτή της Πιερίας.

 

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top