Κυριακή 9 Αυγ 2020 23:23      

Ολύμπια Εν Δίω: Στις 15 Σεπτεμβρίου η έναρξη των εκδηλώσεων

Σύσκεψη με θέμα  την διοργάνωση  της  εκδήλωσις «Ολύμπια εν Δίω 2018” πραγματοποιήθηκε στην αντιπεριφέρεια.  Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν η αντιπεριφεριάρχης κ. Σοφία Μαυρίδους, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Καζταρίδης, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Αθανάσιος Μπίντας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Γιώργος Φουρνιάδης, η προϊσταμένη του γραφείου καινοτόμων δράσεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μυράντα Παππά και το μέλος κ. Δώρα Τσαχουρίδου.

Η διοργάνωση 

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν προτάσεις για την αρτιότερη διοργάνωση των Ολυμπίων 2018. Επίσης ενημερώθηκε η  αντιπεριφεριάρχης για το φετινό πρόγραμμα. Η συμμετοχή θα καλύψει χωροταξικά όλες τις περιοχές της χώρας, καθώς θα παραβρεθούν φοιτητές και μαθητές από όλη την Ελλάδα. 
Εκτός από τις εγχώριες συμμετοχές θα φιλοξενηθούν μαθητές και φοιτητές από την Κύπρο, την Κροατία, την Ουγγαρία, τη FYROM και το Ιράν, όπου θα παρουσιάσουν αξιόλογα έργα.  Τέλος, τα μέλη ευχαρίστησαν την κυρία αντιπεριφεριάρχη για την παραχώρηση των γραφείων καινοτόμων δράσεων, όπου θα στεγάζονται οι υπηρεσίες της διοργάνωσης. 

Στις 15 Σεπτεμβρίου η έναρξη 

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2018.
Συνδιοργανωτές είναι: το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Υπουργείο Τουρισμού, το Υπουργείο Διοικητικών και Εσωτερικής Μεταρρύθμισης (πρώην Μακεδονίας – Θράκης) και η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO.  Μέλη της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού “ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ 2018” είναι:
Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και  οι Δήμοι Πιερίας (Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου, Πύδνας-Κολινδρού). 

Ολύμπια εν Δίω εκδηλώσεις Πρόγραμμα Σύσκεψη Αντιπεριφέρεια

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top