Παρασκευή 25 Σεπ 2020 13:53      

Ομιλία της Φ. Γεννηματά στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης

«Οι προοδευτικοί πολίτες προσβλέπουν ξανά σε εμάς γιατί ξέρουν ότι όσο ψεύτικη είναι η αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο αληθινή είναι η δεξιά του κ. Μητσοτάκη» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σε ομιλία της στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης το βράδι του Σαββάτου.

Την κα Γενημμάτα υποδέχθηκαν μέλη και στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Κεντροαριστεράς έξω από το συνεδριακό κέντρο, την οποία και υποδέχθηκαν θερμά. 

«Ανοίγουμε νέους δρόμους»

Στην ομιλία της η κα Γενημματά είπε χαρακτηριστικά: «Τολμάμε και κάνουμε και πάλι μεγάλη την Κεντροαριστερά. Τολμάμε για την παράταξη, τολμάμε για τη χώρα. Με βαθιά πίστη στις αξίες της Αλλαγής. Ανοίγουμε νέους δρόμους». 

Όπως ανέφερε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, οι προοδευτικοί  πολίτες προσβλέπουν ξανά σε  αυτούς  γιατί ξέρουν ότι όσο ψεύτικη είναι η αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο αληθινή είναι  η δεξιά του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ.Τσίπρας σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει στόχο την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Είναι στρατηγική τους επιλογή η φτωχοποίηση της, για να μπορέσουν να επιβληθούν με τα συσσίτια και τα επιδόματα. Ο ένας στους τρεις Έλληνες , 3.8 εκατομμύρια  πολίτες, ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Είναι ευθεία προσβολή στις θυσίες του Ελληνικού λαού και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, να λέει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ότι είναι τυχεροί οι Έλληνες που δεν τρώνε από τα σκουπίδια..Ο κ.Τσίπρας σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας!!! » σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μεγάλα λόγια, λίγες πράξεις 

Η κυρία Γεννηματά αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. «Μεγάλα λόγια, λίγες πράξεις. Πήρε ανέξοδα καλά λόγια και υπέγραψε γραμμάτια ύψους 2,4 δισ.

Με τους ύμνους στον κ. Τραμπ ξεπέρασε και τον εαυτό του. Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας είπε ότι ο κ. Τραμπ 'για το καλό' καταργεί το Obamacare και αποσύρεται από τη συμφωνία για το κλίμα» σχολίασε για να συμπληρώσει: «Αλλά τι άλλο θα ακούσουμε όταν στα αυτιά του κ. Τσιπρα ήχησαν ως 'μουσική οι δηλώσεις της κ. Λαγκάρντ'. Μουσική τα μέτρα που ψηφίσανε κατ’ απαίτηση του ΔΝΤ για την περικοπή των συντάξεων και το αφορολόγητο». 

Για τη Ν.Δ 

Από την άλλη, όπως είπε η κα Γενημματά,  ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε  χθες τις προτάσεις του για την ανάπτυξη.Και πάλι έλειπε η λέξη άνθρωπος. Και πάλι δεν ειπώθηκε τίποτα που να αφορά τους πολλούς. Τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα νοικοκυριά. Και πάλι δεν απαντήθηκε το ερώτημα του πως θα κατανεμηθεί το όφελος της ανάπτυξης.Το αν θα μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες.

Ψιλά γράμματα για την Νέα Δημοκρατία, που μας πείθει κάθε μέρα ότι ακολουθεί πιστά το δρόμο της δεξιάς, την πολιτική των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης, την πολιτική που είναι ο στρατηγικός μας αντίπαλος.

Φώφη Γεννηματά Ομιλία Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top