Σάββατο 4 Ιουλ 2020 13:03      

Παρουσίαση του βιβλίου "Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια" του Χ. Τούβε

«Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια» είναι ο τίτλος του βιβλίου του Θεσσαλονικιού συγγραφέα Χρήστου Τούβε, η παρουσίαση  του οποίου θα γίνει την Παρασκευή  23 Ιουνίου στον «Άλλο Καφενείο» στις 21.00. το βιβλίο θα προλογίσει η  συγγραφέας Χρύσα Λουλοπούλου, τον συντονισμό θα κάνει ο ηθοποιός Κώστας Μυστακίδης. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ίδιος ο συγγραφέας. 

Το βιβλίο 

Το βιβλίο πραγματεύεται τη σχέση ενός παιδιού μ' ένα παππού και δείχνει την γέννηση, εξέλιξη και ωρίμανση μίας σχέσης ζωής. Είναι ένα εγχειρίδιο ζωής μυθιστορηματικού τύπου με πολλά στοιχεία ψυχολογίας και είναι αφιερωμένο στην Τρίτη ηλικία, ενώ αυτό που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι το τέλος κάθε κεφαλαίου που υπάρχουν τα σημεία-κλειδιά, όπου ο αναγνώστης ταυτίζεται.

Το βιβλίο επιμελήθηκε ο Γιάννης Γαβαλάς, ένας άνθρωπος που έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Ρίτσο και τον Νίκο Καββαδία. 
 

Ποιος είναι ο Χρήστος Τούβε 

Ο Χρήστος Τούβε κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζει την πρώτη του συγγραφική δουλειά. Είναι κάτοχος πτυχίων Λογιστικής, Managment και Μεταπτυχιακού Διπλώματος MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έχει κάνει αυτό-έκδοση του βιβλίου του, το οποίο έχει αγκαλιαστεί από το αναγνωστικό κοινό και στην Ελλάδα κυκλοφορεί με τη Γ' έκδοση στο εξώφυλλο, ενώ μέσω του Παγκόσμιου site Amazon κυκλοφορεί σε 63 χώρες του εξωτερικού.

Την επίσημη σελίδα του στο Facebook ως Συγγραφέας την παρακολουθούν περισσότεροι από 21.000 άνθρωποι σε διάστημα σχεδόν δύο ετών, ενώ στις παρουσιάσεις που γίνονται ανά την Ελλάδα, έχει κάνει εντύπωση η διαφορετική και θεατρικού τύπου παρουσίαση. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Συγγραφέα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook - Xristos Touve και στο websitewww.xristostouve.gr.

Παρουσίαση βιβλίου Χρήστου Τούβε Άλλο καφενείο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top