Παρασκευή 22 Ιαν 2021 13:40      

Παρουσίαση του βιβλίου του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα

   …Ανθρώπινες κραυγές ταριχευμένης απόγνωσης, σ’ έναν έρωτα που πεθαίνει. Μια δραματική ερωτική ιστορία σε μια χώρα που φλέγεται…
… η αλληλεγγύη, δεν υποκύπτει σε κανόνες και χρώματα. Έχε το νου σου, μόνο. Φυλάξου από τις κακοτοπιές. Ακόμα κι εδώ, ελλοχεύει το κακό συναπάντημα. Η φτιασιδωμένη ιδιοτέλεια. Ο καιροσκοπισμός και η απάτη.
Σκύψε στις ρίζες. Στο παρελθόν, στις πηγές. Πιες και ξεδίψασε. Φωτίσου. Ανασκουμπώσου και δημιούργησε τελικά. Ξεκίνα να ολοκληρώνεις, να σουλουπώνεις, να δίνεις οντότητα, σχήμα, στα θραύσματα των συναισθημάτων. Δίπλα σου κείνται.
Δούλεψε ρήγματα στο σάπιο κύκλο. Χτίσε, εσύ, τον κόσμο που ονειρεύεσαι. Η δική μου εναλλακτική; Αγάπη, συνείδηση, αλληλεγγύη, εργατικότητα, δημιουργία, μωρά.

     Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και συγγραφέας Πασχάλης Τσαρούχας, θα βρεθεί στην πόλη της Κατερίνης, την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, για να παρουσιάσει τη νέα ερωτική – πολιτική του νουβέλα, με τίτλο «ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ…» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Όστρια.
Η παρουσίαση θα γίνει στο Το άλλο… ΚΑΦΕΝΕΙΟ (Αθηνών 12), στις 19:00. Θα παρουσιάσουν, ο κύριος Θεοχάρης Μπικηρόπουλος (Λογοτέχνης), η κυρία Γιώτα Τσερτεκίδου (ποιήτρια) και η κυρία Μαρία Ιωαννίδου (Ραδιοφωνική Παραγωγός), ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν, ο κύριος  Νίκος Ραφαηλίδης (Ηθοποιός – Συγγραφέας) και η κυρία Αναστασία Κοσμά (Μαθήτρια Λυκείου – Σπουδάστρια Θεατρικής Τέχνης).

Παρουσίαση βιβλίου Πασχάλης Τσαρούχας Το άλλο καφενείο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top