Τετάρτη 23 Σεπ 2020 12:03      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις, νέα επικαιρότητα από το Νομό Πιερίας, καθημερινή ενημέρωση.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πιερίας στο πλευρό των κατοίκων της Καρδίτσας

Ο ΦΣ Πιερίας εκφράζει τη συμπαράσταση του  στους κατοίκους της Καρδίτσας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πρωτοφανείς καταστροφές, καθώς και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. 

Στις δύσκολες αυτές ώρες , με υψηλό αίσθημα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, στους φαρμακοποιούς που είδαν την επιχείρηση τους να καταστρέφεται , δηλώνουμε πρόθυμοι να συνδράμουμε στην προσπάθεια τους για την αποκατάσταση των ζημιών. 

Για το Φαρμακευτικό Σύλλογο

Ο πρόεδρος                                              

Εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων στο παράπλευρο δίκτυο Κατερίνης-Λεπτοκαρυάς

Αυτοψία στις εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων και τοποθέτησης νέων στηθαίων στο παράπλευρο δίκτυο ανατολικού και δυτικού κλάδου από Κατερίνη-Λεπτοκαρυά, στην περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου, πραγματοποίησαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, κ. Παναγιώτης Μαυρίδης.

Οι παρεμβάσεις αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων υλοποιήθηκαν σε μήκος 350 μέτρων, ενώ οι τοποθετήσεις νέων στηθαίων σε μήκος 600 μέτρων στην περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου.

Χωρίς προσκεκλημένους η ορκωμοσία των οπλιτών της Ε' ΕΣΣΟ (2020) στο Στρατόπεδο Μπαλανίκα Λιτοχώρου

Ανακοίνωση της Στρατιωτικής Υπηρεσίας αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι την 25 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ και την 26 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30 π.μ θα πραγματοποιηθούν στο Στρατόπεδο «ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ» στο Λιτόχωρο, οι τελετές ορκωμοσίας των οπλιτών θητείας της 2020 Ε΄ ΕΣΣΟ.

Σας γνωρίζουμε ότι, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προστασία από τη μετάδοση της νόσου COVID-19 και προκειμένου να μειωθεί η διασπορά της νόσου οι τελετές ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθούν χωρίς προσκεκλημένους.

Σελίδες

Scroll to Top