Παρασκευή 4 Δεκ 2020 6:51      

Πλαταμώνας: Σε λειτουργία ο πλευρικός σταθμός διοδίων

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία   έπειτα από τη νέα του διαμόρφωση ο Πλευρικός Σταθμός Διοδίων του Πλαταμώνα, με δυνατότητες εξυπηρέτησης υψηλότερου αριθμού οχημάτων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Χωρίς χρέωση με την απόδειξη πληρωμής από Λεπτοκαρυά 

Όσοι οδηγοί ταξιδεύουν στο τμήμα Λεπτοκαρυάς – Πλαταμώνα, με προορισμό τον Πλαταμώνα,  θα πρέπει να χρησιμοποιούν εντός (3) ωρών την απόδειξη πληρωμής διοδίων που θα έχουν λάβει από τον Σταθμό Διοδίων Λεπτοκαρυάς. Η απόδειξη είναι απαραίτητη για την χωρίς χρέωση διέλευσή τους από τον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων του Πλαταμώνα. Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα διαθέτει για τις πρώτες ημέρες εκπαιδευμένο προσωπικό στον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων του Πλαταμώνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών.

Η συνδρομητική υπηρεσία eway 

Σε κάθε περίπτωση, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων των οδηγών συνιστούμε την χρήση της συνδρομητικής υπηρεσίας eway, της οποίας τα προνόμια της αυτοματοποιημένης, οικονομικότερης και ταχύτερης διέλευσης από τις ηλεκτρονικές λωρίδες παραμένουν χωρίς αλλαγές.Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εφιστά την προσοχή των οδηγών στη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη και της μπάρας κατά τη διέλευσή τους από τις λωρίδες του Σταθμού Διοδίων και τους ευχαριστεί για την συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία του Σταθμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στην Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

Πλαταμώνας Πλευρικά Διόδια Οδηγοί Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top