Παρασκευή 14 Αυγ 2020 16:46      

Σε εξέλιξη παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο

Συνεχίζονται  παρεμβάσεις  από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο οδικό  δίκτυο  αρμοδιότητάς της και συγκεκριμένα στην 1η Π.Ε.Ο. Κατερίνη-Αιγίνιο-Όρια νομού.

Οι εργασίες

Οι εργασίες εντάσσονται στο έργο «Άμεση αποκατάσταση βλαβών μικρής κλίμακος οδοστρωμάτων (λακκουβών) στοιχείων σήμανσης και ασφαλείας οδών αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. Π.Ε.Πιερίας», με  προϋπολογισμό  μελέτης 500.000 ευρώ με Φ.Π.Α..

Με στοχευμένες παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν αποκαταστάσεις οδοστρώματος, διαγραμμίσεις, αντικατάσταση κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων ασφαλείας, τοποθέτηση πινακίδων, βαφή κιγκλιδωμάτων γεφυρών, κοπή χόρτων και κλαδιών κ.ά. για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Πιερίας, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υλοποιεί καθημερινά στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη, διασφαλίζουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στους επισκέπτες και συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Οι περιοχές

Αναλυτικότερα, ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις κοπής δέντρων και κλαδιών από τον κόμβο του Κορινού έως τη διασταύρωση της Σφενδάμης, ενώ εξελίσσονται εργασίες κοπής χόρτων από Κατερίνη-Όρια νομού και εργασίες αποψίλωσης και κοπής βλάστησης πίσω και ενδιάμεσα από στηθαία ασφαλείας σε όλο το μήκος της 1ης Π.Ε.Ο. Κατερίνη-Αιγίνιο-Όρια νομού, προκειμένου να διασφαλιστεί η ορατότητα και κατ΄επέκταση η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

 

Πιερία 'Εργα οδικό δίκτυο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top