Σάββατο 26 Σεπ 2020 16:52      

Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α Λιτοχώρου: Στηρίζει την απεργία στις 3 Δεκέμβρη

Σε μαζική συμμετοχή  καλεί το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α Λιτοχώρου όλους τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, το φτωχό λαό στην πανελλήνια απεργία που πρότεινε το Π.Α.ΜΕ και κήρυξαν ομοσπονδίες και σωματεία την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 ενάντια στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης και τη νέα φοροεπιδρομή.

Να μπλοκάρουμε όλοι μαζί τα νέα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης. Να μην αφήσουμε την κυβέρνηση,το μεγάλο κεφάλαιο, την Ε.Ε να προχωρήσουν  στην διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, πείθοντας τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους για την αναγκαιότητα των νέων βάρβαρων αντιασφαλιστικών μέτρων. Η ψήφιση του νέου προυπολογισμού τις επόμενες μέρες φέρνει νέες μειώσεις στις συντάξεις και στις παροχές,  διαλύοντας ό,τι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης, ενισχύοντας τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, την ιδιωτική Υγεία και τα διαγνωστικά κέντρα. Να μην κάνουμε πίσω από το αίτημα της ανάκτησης των απωλειών μας στα χρόνια της κρίσης, και να απαιτήσουμε  την επιστροφή των αποθεματικών των ταμείων μας που λεηλατήθηκαν από τις κυβερνήσεις των μνημονίων.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες να μην συμβιβαστούν με την κατάργηση των δικαιωμάτων τους, να μην αρκεστούν στα ελάχιστα, να πιστέψουν στη δύναμή τους, για  να αλλάξουμε το σημερινό αρνητικό συσχετισμό και να φέρουμε τα πάνω κάτω. Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook
 

Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α Λιτοχώρου Απεργία
Scroll to Top