Τετάρτη 28 Οκτ 2020 8:13      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Διεθνή Έκθεση PLMA συμετείχε η MAXI A.B.E.E.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη παρουσία της εταιρίας ΜAXI Paper Mill & Converting, στην διεθνή έκθεση ιδιωτικής ετικέτας στο RAI του Amsterdam της Ολλανδίας.
Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί ναυαρχίδα για τις εταιρίες στον κλάδο της παραγωγής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, με τεράστια συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών απ’ όλo τον κόσμο.
Για την MAXI Paper Mill & Converting, η παρουσία σε μια διεθνή έκθεση αποτελεί ορόσημο για την στροφή της εταιρίας στις αγορές του εξωτερικού με σκοπό τις εξαγωγές σε περισσότερες από τις ήδη υπάρχουσες χώρες.  
 Στις 2 ημέρες λειτουργίας της έκθεσης 29 και 30 Μαΐου, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε κατασκευαστές, διανομείς αλυσίδων super market, εμπόρους και ιδιοκτήτες μαγαζιών από όλο τον κόσμο και να συζητήσουμε τα πλαίσια νέων συνεργασιών. 
Προς την κατεύθυνση αυτή, το 2018, χρονιά που στη ΜΑΧΙ  γιορτάζουμε τα 30 χρόνια λειτουργίας μας, επενδύουμε στην εξωστρέφεια και τις εξαγωγές και προγραμματίζουμε τη συμμετοχή μας σε ακόμη περισσότερες διεθνείς εκθέσεις ανά τον κόσμο.

Το δυνατό σου χαρτί!
www.maxi.gr 

ΜΑΧΙ Α.Β.Ε.Ε Χαρτιά Έκθεση Παρουσία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top