Παρασκευή 25 Σεπ 2020 19:00      

Στην Κατερίνη σήμερα η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ

Την Κατερίνη επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, καθ. Μαρία Καραμεσίνη, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, το πρόγραμμα της κας Καραμεσίνη είναι το ακόλουθο:

Στις 10:00 το πρωί η Διοικήτρια θα επισκεφθεί τις Επαγγελματικές Σχολές του ΟΑΕΔ και το ΚΠΑ2 στην Κατερίνη στο πλαίσιο των επισκέψεων άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας της Διοίκησης του Οργανισμού με στελέχη και υπαλλήλους σε όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, στις 12:00 θα παραβρεθεί στην τελετή κλήρωσης κατοικιών τ. ΟΕΚ στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων της κας Καραμεσίνη περιλαμβάνει επίσης επισκέψεις και συναντήσεις στην Κοζάνη και στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και την Κυριακή

Ο κύκλος επαφών της Διοικήτριας με στελέχη και εργαζόμενους του ΟΑΕΔ έχει στόχο την επικοινωνία με το ανθρώπινο δυναμικό, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του Οργανισμού σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή υπηρεσία που θα παρέχει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους ανέργους.

Τέλος, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα, θα μετέχει στην κοινή Συνέντευξη Τύπου με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Κατρούγκαλο, την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσο Πετρόπουλο και το Γενικό Γραμματέα, Ανδρέα Νεφελούδη, που θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο (ΔΕΘ), στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης.

ΟΕΚ ΟΑΕΔ ΚΠΑ ΕΠΑΣ 81η ΔΕΘ Μαρία Καραμεσίνη

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top