Κυριακή 9 Αυγ 2020 2:11      

Στο στόλο του ΕΚΑΒ τρία νέα ασθενοφόρα

ΜΕ ΔΩΡΕΑ  ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Δ.ΠΑΣΧΑΛΗ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ  Ο  ΥΦ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ  Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Με κάθε επισημότητα με την παρουσία του Υφ. Εσωτερικών Θεόδωρου Καράογλου του βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου, και εκπροσώπων των άλλων, των τριών Δημάρχων Κατερίνης, Ανατολικού Ολύμπου και Πύδνας Κολινδρού, του προέδρου του Επιμελητηρίου,  του Αστυνομικού Διευθυντή, του προέδρου του Νοσοκομείου, του προέδρου και εργαζομένων στο ΕΚΑΒ έγινε η τελετή παραλαβής των τριών πλήρως εξοπλισμένων σύγχρονων  ασθενοφόρων οχημάτων, δωρεά του κ. Διονύση Πασχάλη, προέδρου του Ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος και επίτιμου προέδρου του Σωματείου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Πιερίας, χθες το απόγευμα στο χώρο που στεγάζεται το ΕΚΑΒ στις εγκαταστάσεις του παλαιού νοσοκομείου.

Σημαντική ενίσχυση του έργου του ΕΚΑΒ Πιερίας

Τα τρία ασθενοφόρα θα στελεχώσουν σημαντικά τον στόλο του ΕΚΑΒ Πιερίας, καθώς το πλήρωμα καλείται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του νομού ο πληθυσμός του οποίου τριπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ στην πλειοψηφία τους τα οχήματα «μετρούν» πάνω από δέκα χρόνια, συνεχούς λειτουργίας.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών

       Στη σύντομη ομιλία του ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου,  επεσήμανε ότι κάθε πράξη μικρής ή μεγάλης αλληλεγγύης έχει πάντα ξεχωριστή σημασία και αξία. Επιπλέον έρχεται να ενδυναμώσει την αποτελεσματικότητα του στόλου του ΕΚΑΝ Πιερίας την οποία φροντίζουν να πολλαπλασιάζουν οι εργαζόμενοι  με την αφοσίωση τους και τη άοκνη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά. «Ως κοινωνία πρέπει να δώσουμε έμφαση τις πράξεις», επεσήμανε ο κ. Καράογλου και πρόσθεσε: « Η αλληλεγγύη αποδεικνύει το δείκτη ευαισθησίας κάθε πολιτείας και το μεγαλείο ψυχής κάθε κοινωνίας,  για αυτό είναι σημαντικό να κρατούμε αναμμένη τη φλόγα της προσφοράς».

Τόσο ο βουλευτής Φ. Μπραλιάκος όσο και οι άλλοι επίσημοι που πήραν το λόγο  ευχαρίστησαν θερμά το δωρητή  και εξήραν την αξιέπαινη πράξη του της δωρεάς  προς τους κατοίκους της Πιερίας.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top