Τετάρτη 26 Φεβ 2020 14:46      

Τα νέα της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης"

Το Τμήμα Καντάδας της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, συμμετείχε στο  Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής και Χορού Νέων Πόρρων, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία Ν.Πόρρων. Μιά εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Πόρρων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Σάββα Βελιγραδίου και συμμετείχαν 12 χώρες (Σερβία, Ουκρανία, Ουγγαρία κλπ.)

Το Τμήμα Καντάδας υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Μπελογιάννη, εμφανίστηκε πρώτο στο Φεστιβάλ, καθώς ήταν και η μοναδική Χορωδία που συμμετείχε ανάμεσα στα χορευτικά συγκροτήματα των άλλων χωρών.

‘Επαιξαν οι μουσικοί: Βαγγέλης Τσίντσιφας ακορντεόν, Μαρίκα Φωτοπούλου βιολί και ο μαέστρος Γιώργος Μπελογιάννης κιθάρα. Σε 2 τραγούδια χόρεψαν τα ζευγάρια Χρύσα Μπάρα-Γιώργος Πίνος και Νικολέττα Μπονοβόλια-Μιχάλης Πίνος
του Χοροθεάτρου Ολύμπου.

Η όμορφη εκδήλωση σε συνδυασμό με τον πολύ καλό καιρό, προσέλκυσαν πλήθος κόσμου που παρακολούθησε και καταχειροκρότησε το Τμήμα Καντάδας αλλά και τα χορευτικά συγκροτήματα όλων των χωρών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν.Πόρρων για την πρόσκληση συμμετοχής της Χορωδίας μας στο Φεστιβάλ και ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία.

                                     Με τιμή
                                     Το Δ.Σ.
 της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”

     

Διοικητικό Συμβούλιο Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης»

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top