Παρασκευή 24 Μάιος 2019 12:50      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Απόλυτα επιτυχημένος ο χορός της Ένωσης Ποντίων Πιερίας

Απόλυτα επιτυχημένος ήταν ο χορός της Ενωσης Ποντίων Πιερίας  που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο φιλόξενο χώρο του Grande Sala. Η μεγάλη αίθουσα στάθηκε μικρή για να χωρέσει τον ενθουσιασμό, τη ζωηρή συμμετοχή, και τη φιλική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν  οι Κατερινιώτες Πόντιοι . 

Στη ζεστή ατμόσφαιρα συνέτεινε και η παρουσία των υποψηφίων της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο , καθώς διάγουμε προεκλογική περίοδο.  Οι χειραψίες θερμές, οι εναγκαλισμοί το ίδιο. 

Ήταν όλοι εκεί. Διακρίναμε την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου, τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθανάσιο Λιακόπουλο, συνοδευόμενο από τον Σωκράτη Τσακπουνίδη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνη Ανέστη Μυστρίδη, το Νίκο Μακρίδη, την Πιπίτσα Μακρίδου, τον Θεόδωρο Παυλίδη, το Γιώργο Νταντάμη και τη Χριστίνα Σιδηροπούλου, τη Μαρία Μίχου και τον Κώστα Τσάγκα, το  Στέφανο  Μπιτόπουλο , το Γιώργο  Κυριακίδη  και πολλούς άλλους. 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Παπουτσίδης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του παίζοντας λύρα και συνοδεύοντας τους χορευτές που κατέκλυσαν την πίστα. 

Το διοικητικό Συμβούλιο φρόντισε ώστε όλα να είναι σε τάξη και η εξυπηρέτηση να είναι άψογη. 

Κάπου ψηλά διακρίναμε την πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Ζαϊρα Λαζαρίδου, που  πρώτη φορά εδώ και 26 χρόνια δεν βρισκόταν στο κέντρο της ευθύνης και απολάμβανε την εκδήλωση ως απλός θεατής. 

Πρέπει να σημειώσουμε τη συμμετοχή  της διοίκησης του Συλλόγου Κρητών «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» δια του προέδρου του Κώστα Μανιουδάκη  και της Διοίκησης του Συλλόγου του Λυκείου Ελληνίδων δια της προέδρου Βάσως Κίτσιου και του μέλους Μαρίας  Εξάρχου. 

Την παράσταση πάντως έκλεψε το χορευτικό του Συλλόγου που είναι αξιώσεων και  απαρτίζεται από νέα παιδιά που συνεχίζουν την παράδοση. 

Βημα...τίζοντας εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top