Σάββατο 26 Σεπ 2020 18:28      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Συναντώντας τους υποψήφιους του Θ. Λιακόπουλου

Τόπος στενότερης προσέγγισης υπήρξε η εκδήλωση των εγκαινίων των γραφείων του υποψήφιου δημάρχου Θανάση Λιακόπουλου. Εκεί συναντήσαμε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και κάναμε μια πρώτη γνωριμία. 

Οι φωτογραφίες μας με τους υποψήφιους μιλούν από μόνες τους.  Εμείς κάνουμε απλά μια απλή αναφορά σ’ αυτούς που συναντήσαμε.

Παράλληλα με την υπηρεσία της στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης η κοινωνική λειτουργός Ιωάννα Αμπεριάδου θέλει να αφιερωθεί στα κοινά  προσφέροντας στην πόλη της Κατερίνης ως δημοτική σύμβουλος. Δήλωσε το παρόν με το Συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου  «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα». Δίπλα τους ο  φιλόλογος Νίκος Μπατσίλας και ο συνυποψήφιος τους Απόστολος Λιακόπουλος,  που εμπορεύεται είδη καφέ.  
Ο φιλόλογος καθηγητής Νίκος Μπατσίλας  που διδάσκει στο Φροντιστήριο «ΠΡΟΤΥΠΟ»,  είναι ένας από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα». Άνθρωπος του καθήκοντος ο Νίκος Μπατσίλας πλαισιώνει με τη δυναμική του το συνδυασμό προσφέροντας  στον αγώνα.

Στη φωτογραφία μας με το Γιώργο Γκουνέλα,  ο οποίος είναι  αστυνομικός στο επάγγελμα με πλούσια δράση στον τομέα του, και κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου.  Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις  ικανότητες και την αξία του αρχηγού του και θεωρεί τιμή του το ότι τον περιλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο το οποίο έχει καταρτίσει. 

  

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top