Σάββατο 16 Ιαν 2021 23:40      

ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ χωρίς τουρίστες, με πλήρη δρομολόγια

ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Ως ένα από τα καλύτερα μέχρι στιγμής, χαρακτήρισε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας κ. Κυριάκος Καραβέργος. Όπως είπε, βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού, υπήρχε μια μικρή κίνηση σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, αφού ο τουρισμός είναι πάρα πολύ μειωμένος, λόγω της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

«Τα βλέπουμε στην πληρότητα των λεωφορείων μας που είναι από 15 έως 20 άτομα στην καλύτερη περίπτωση, στα δρομολόγια που πηγαίνουν Πλάκα ή Λεπτοκαρυά. Πολύ μικρή είναι η κίνηση και στην παραλία Κορινού ωστόσο εμείς διατηρούμε τα δρομολόγια μας και ευελπιστούμε στο καλύτερο», ανέφερε ο κ. Καραβέργος. Ο κόσμος δεν είναι αυτός που περίμεναν αφενός λόγω της πανδημίας, αφετέρου της οικονομικής δυσπραγίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη μείωση στους τουριστικούς προορισμούς. «Οι τουρίστες είναι ελάχιστοι, εμείς στα λεωφορεία δεν έχουμε ακόμη μεταφέρει κάποιον τουρίστα», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Βραδινό δρομολόγιο για Αθήνα

Από τη ερχόμενη Παρασκευή θα ξεκινήσει και πάλι το βραδινό δρομολόγιο για την Αθήνα εκτός από το Σάββατο, όπως επεσήμανε ο κ. Καραβέργος έτσι ώστε να συνδεθεί η Κατερίνη με την Αθήνα και τον Πειραιά.

Τα μέτρα προστασίας

Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας η πληρότητα του λεωφορείου θα πρέπει να είναι στο 65% , δηλαδή 33 με 35 άτομα, ενώ η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top